Masca pentru protectie respiratorie cu supapă şi bandă de etanşare, STRONG FFP3, 10 buc/set

Masca pentru protectie respiratorie cu supapă şi bandă de etanşare, STRONG FFP3, 10 buc/set

Masca pentru protectie respiratorie cu supapă şi bandă suplimentară de etanşare, STRONG FFP3


Date tehnice:

Masca de filtrare de unica folosinta este un dispozitiv de protectie respiratorie complet utilizat pentru protectia impotriva aerosolilor de particule solide si lichide. Mastile de filtrare a particulelor sunt proiectate pentru protectia respiratorie impotriva aerosolilor de particule solide sau aerosoli pe baza de apa (praf, fum) si aerosoli lichizi (ceata), cu conditia ca, concentratia in faza dispersata a acestor aerosoli in aer sa nu depaseasca 20 x TLV. Masca este usor de ajustat la forma fetei si ramane confortabila pe parcursul unei utilizari indelungate. Produsul are o etansare fata din spuma pentru o eficienta de filtrare imbunatatita si confort de utilizare.

Utilizare recomandata:

Protectie respiratorie impotriva concentratiei mari de praf respirabil rezultate din: sudare si lipire, lucrul cu azbest, fum de oxid de metal (zinc, plumb, arsenic, argint de vanadiu) emis in timpul topirii, turnarii sau tratarii metalelor, tabacirilor si instalatiilor de galvanizare (praf de crom).

Protectie impotriva prafului care contine: beriliu, antimoniu, cadmiu, cobalt, nichel, radiu, stricnina, praf si ceata farmaceutica, particule radioactive, bacterii si virusi.


Domeniu de aplicabilitate:

Pot fi folosite in timpul sudurii si polizarii.

Modelul cu supapa reduce acumulare de caldura si de umiditate in interiorul mastii, precum si eliminarea excesului de aburi si de dioxid de carbon, imbunatatind confortul utilizatorului si prelungind durabilitatea.

 Banda suplimentara de etansare asigura un confort ridicat si imbunatateste filtrarea.


Alcatuita din material ce nu provoaca alergii.


Certificari:

FFP3 CE1437

EN 149: 2001 + A1: 2009, „Dispozitive de protectie respiratorie - masca de filtrare pentru protejarea impotriva particulelor - Cerinte, testare, marcare”

Directiva 89/686 / CEE CE 1437
Certificat: WE / S / 2700/2017

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Transport

In toata tara.

Comenzi telefonice

0374 939 556

  • : 1816
  • Producător: Scule Serioase
  • Cod produs: ST30V
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
21 Product(s) Sold
  • 139,48 RON
  • Fără TVA: 117,21 RON

Etichete: Semimască cu supapă şi bandă suplimentară de etanşare STRONG FFP3, semimasca protectie, masca protectie respiratorie, masca protectie ffp3, masca protectie respiratorie cu supapa si banda de etansare ffp3echipamente, echipamente de protectie, masti protectie respiratorie

Positive SSL