Masca pentru protectie respiratorie cu supapă şi bandă de etanşare, Anti smog FFP3, 10 buc/set

Masca pentru protectie respiratorie cu supapă şi bandă de etanşare, Anti smog FFP3, 10 buc/set

Masca pentru protectie respiratorie cu supapă şi bandă suplimentară de etanşare, Anti smog FFP3

Filtrează particulele: PM1, PM2.5, PM4, PM10Date tehnice:

Masca de filtrare de unica folosinta SP40VS este un dispozitiv de protectie respiratorie complet utilizat pentru protectia impotriva aerosolilor de particule solide si lichide. Mastile de filtrare a particulelor sunt proiectate pentru protectia respiratorie impotriva aerosolilor de particule solide sau aerosoli pe baza de apa (praf, fum) si aerosoli lichizi (ceata), cu conditia ca, concentratia in faza dispersata a acestor aerosoli in aer sa nu depaseasca 20 x TLV. Masca este usor de ajustat la forma fetei si ramane confortabila pe parcursul unei utilizari indelungate. Produsul are o etansare fata din spuma pentru o eficienta de filtrare imbunatatita si confort de utilizare.

Filtreaza particulele: PM1, PM2.5, PM4, PM10


Utilizare recomandata:

Pentru protectia impotriva particulelor de praf in concentratie mare, prafuri care contin beryl, antimoniu, arsenic, cadmiu, cobalt, nichel, radiu, stricnina, particulelor radioactive, praf farmaceutic, bacteria si majoritatea virusilor.

Domeniu de aplicabilitate:

Protectie impotriva prafului care contine: beriliu, antimoniu, cadmiu, cobalt, nichel, radiu, stricnina, praf si ceata farmaceutica, particule radioactive, bacterii si virusi. Masca de protectie SP 40 VS poate fi folosita pentru protectia impotriva smogului rezultat din arderea ineficienta a carbunelui, emisii ale motoarelor pe benzina sau motorina.

Pot fi folosite in timpul sudurii si polizarii

Modelul cu supapa reduce acumulare de caldura si de umiditate in interiorul mastii, precum si eliminarea excesului de aburi si de dioxid de carbon, imbunatatind confortul utilizatorului si prelungind durabilitatea.

  Banda suplimentara de etansare asigura un confort ridicat si imbunatateste filtrarea. Masca este perfecta pentru utilizarea de zi cu zi - este usoara, usor de montat si nu provoaca iritatii in timpul utilizarii prelungite. Poate fi folosita si de copii, deoarece sigiliul suplimentar garanteaza respectarea stransa a mastii indiferent de forma si dimensiunea fetei. Fateta are o clema pentru nas, supapa de exhalatie si doua hamuri de cap realizate din benzi de cauciuc sintetic. Supapa de expiratie reduce concentratia de dioxid de carbon si umiditatea din interiorul fatetei si rezistenta la exhalare.

 Alcatuita din material ce nu provoaca alergii.

Certificari:


FFP3 CE 1437

EN 149: 2001 + A1: 2009, „Dispozitive de protectie respiratorie - masca de filtrare pentru protejarea impotriva particulelor - Cerinte, testare, marcare”

Directiva 89/686 / CEE CE 1437
Certificat: WE / S / 2700/2017

Certificare pentru penetrarea prin praf continut in smog: PM1, PM2.5, PM4 si PM10.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Transport

In toata tara.

Comenzi telefonice

0374 939 556

  • : 940
  • Producător: Scule Serioase
  • Cod produs: SP40VS
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
16 Product(s) Sold
  • 159,98 RON
  • Fără TVA: 134,44 RON

Etichete: Semimască cu supapă şi bandă suplimentară de etanşare Anti smog VS, masca protectie respiratorie FFP3, semimasca smog ffp3, masca protectie respiratorie ffp3, masca cu supapa si banda de protectie ffp3echipamente, echipamente de protectie, masti protectie respiratorie

Positive SSL