Masca pentru protectie respiratorie, cu supapa şi strat de cărbune activ, Carbon FFP2, 15 buc/set

Masca pentru protectie respiratorie, cu supapa şi strat de cărbune activ, Carbon FFP2, 15 buc/set

Masca pentru protectie respiratorie, cu spapa şi strat de cărbune activ, Carbon FFP2


Date tehnice:

Masca de filtrare de unica folosinta SC20CV este un dispozitiv complet de protectie respiratorie utilizat pentru protectia impotriva aerosolilor de particule solide si lichide. Mastile de filtrare a particulelor sunt proiectate pentru protectia respiratorie impotriva aerosolilor de particule solide sau aerosoli pe baza de apa (praf, fum) si aerosoli lichizi (ceata), cu conditia ca, concentratia in faza dispersata a acestor aerosoli in aer sa nu depaseasca 10 x TLV. Fateta a jumatatii de masca are o clema de nas, strat suplimentar de filtru de carbon, supapa de exhalatie, doua hamuri de cap realizate din benzi de cauciuc sintetic. Masca este usor de ajustat la forma fetei si ramane confortabila pe parcursul unei utilizari indelungate. Supapa de expiratie reduce concentratia de dioxid de carbon si umiditatea din interiorul fatetei si rezistenta la exhalare.


Utilizare recomandata:


Pentru protectia impotriva particulelor de praf (impuritatilor) cu toxicitate medie: praf de azbest, aluminiu, cupru, bariu, titaniu, vanadium, crom, mangam, praf din lemn tare, praf de carbune fara siliciu mai mult de  10%.

 

Domeniu de aplicabilitate:

Industria mineritului, metalurgica, lemnului tare si chimica

Modelul cu supapa reduce acumulare de caldura si de umiditate in interiorul mastii, precum si eliminarea excesului de aburi si de dioxid de carbon, imbunatatind confortul utilizatorului si prelungind durabilitatea.

Carbonul activ absoarbe mirosurile neplacute.


Alcatuita din material ce nu provoaca alergii.

Certificari:

FFP2 CE 1437

EN 149: 2001 + A1: 2009, "Dispozitive de protectie respiratorie - masca de filtrare pentru protejarea impotriva particulelor- Cerinte, testare, marca"

Directiva 89/686/ CEE

CE 1437

Certificat WE/S/ 2706/ 2017Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Transport

In toata tara.

Comenzi telefonice

0374 939 556

  • : 1838
  • Producător: Scule Serioase
  • Cod produs: SC20CV
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
0 Product(s) Sold
  • 139,90 RON
  • Fără TVA: 117,56 RON

Etichete: Semimasca cu supapa si strat de carbune FFP2, semimasca protectie respiratorie, masca protectie, masca protectie respiratorie, masti protectie, semimasti protectie, masca protectie ffp2, masca protectie cu strat de carbune activechipamente, echipamente de protectie, masti protectie respiratorie

Positive SSL