Masca pentru protectie respiratorie, cu supapa FFP1 Wolf, 15 buc/set

Masca pentru protectie respiratorie, cu supapa FFP1 Wolf, 15 buc/set

Masca pentru protectie respiratorie, cu supapa FFP1 Wolf


Date tehnice:

Masca de filtrare de unica folosinta SC10CV este un dispozitiv de protectie respiratorie complet utilizat pentru protectia impotriva aerosolilor de particule solide si lichide. Mastile de filtrare a particulelor sunt proiectate pentru protectia respiratorie impotriva aerosolilor de particule solide sau aerosoli pe baza de apa (praf, fum) si aerosoli lichizi (ceata), cu conditia ca, concentratia in faza dispersata a acestor aerosoli in aer sa nu depaseasca 4 x TLV. Fateta a jumatatii de masca are o clema pentru nas, supapa de exhalatie si doua hamuri de cap realizate din benzi de cauciuc sintetic. Masca este usor de ajustat la forma fetei si ramane confortabila pe parcursul unei utilizari indelungate. Supapa de expiratie reduce concentratia de dioxid de carbon si umiditatea din interiorul fatetei si rezistenta la exhalare. 

Utilizare recomandata:

Pentru protectia impotriva particulelor de praf (impuritatilor) non-toxice provenite din: carbonat de calciu, grafit natural si sintetic, ghips, calcar, ciment, marmura, oxid de zinc, polen, celuloza, sulf, bumbac, pilitura de metal.

De asemenea asigura protectie si impotriva prafului de carbune fara siliciu mai mult de 10%.

Domeniu de aplicabilitate: agricultura, industria alimentara, industria de prelucrare a lemnului( procesarea lemnului moale, in special conifere), procesarea sticlei si a ceramicii, in procesul de prelucrare a metalelor, prelucrarea minereurilor metalice, minerit, inginerie petrochimica, productia de celuloza si hartie, productia de vopsele si produse farmaceutice.

Modelul cu supapa reduce acumulare de caldura si de umiditate in interiorul mastii, precum si eliminarea excesului de aburi si de dioxid de carbon, imbunatatind confortul utilizatorului si prelungind durabilitatea.

Alcatuita din material ce nu provoaca alergii.Certificare


FFP1 CE 1437

EN 149: 2001 + A1: 2009, „Dispozitive de protectie respiratorie - masca de filtrare pentru protejarea impotriva particulelor - Cerinte, testare, marcare”

Directiva 89/686 / CEE CE 1437
Certificat: WE / S / 2704/2017

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Transport

In toata tara.

Comenzi telefonice

0374 939 556

  • : 2102
  • Producător: Scule Serioase
  • Cod produs: SBS10V
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
1 Product(s) Sold
  • 79,90 RON
  • Fără TVA: 67,14 RON

Etichete: Semimasca cu supapa FFP1, semimasca protectie respiratorie, masca protectie, masca protectie respiratorie, masti protectie, semimasti protectie, masca protectie ffp1echipamente, echipamente de protectie, masti protectie respiratorie

Positive SSL